Trappistenbier fles

Met aandacht, passie en traditioneel vakmanschap komen unieke bieren tot stand volgens de geheime recepturen van de trappistenmonniken.

Trappistenbier en de 3 regels.

La Trappe Trappist wordt sinds 1884 in stilte gebrouwen op het terrein van de Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven abdij in het Brabantse Berkel-Enschot. Bierbrouwerij de Koningshoeven is daarmee één van de weinige brouwerijen ter wereld die het label ‘Authentic Trappist Product’ mag voeren. Dit label - verleend door de Internationale Vereniging Trappist - garandeert de herkomst van trappistenproducten volgens de volgende criteria:

  • Productie vindt plaats binnen de muren van een trappistenabdij
  • Onder toezicht en verantwoordelijkheid van monniken.
  • En een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen.


Alle orders geplaatst na 8.30 uur 20 mei 2020 zullen in verband met Hemelvaartsdag op dinsdag 26 mei 2020 opgehaald en verzonden worden door.

 

Alle orders geplaatst na 8.30 uur 20 mei 2020 zullen in verband met Hemelvaartsdag op dinsdag 26 mei 2020 opgehaald en verzonden worden door DHL. Wel is het mogelijk om uw order gratis af te halen aan het poortgebouw bij de abdij op zaterdag 23 mei 2020 van 14.00 tot 17.00 uur, u kunt dit aangeven bij uw bestelling.