Welkom bij de Kloosterwinkel van Abdij Koningshoeven

Om verder te gaan moet u 18 jaar of ouder zijn.

Retouren

Retourneren van uw product

Is het product dat u besteld heeft niet naar wens, dan kunt u binnen 14 dagen contact opnemen met kloosterwinkel@koningshoeven.nl om de producten terug te sturen en uw geld terug te krijgen. Eventuele kosten voor de verzending om uw producten te retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Schade

Wanneer er echter sprake is van schade aan uw product, bijvoorbeeld breuk bij ontvangst, dan verzoeken wij u om binnen 14 dagen contact op te nemen, stuur dan een email naar order@kloosterwinkelonline.nl. Het is mogelijk een vervangend onderdeel toegestuurd te krijgen of het product te retourneren. Controleer uw product bij aflevering daarom direct op eventuele schade. Schadebehandeling en/of omruiling na 14 dagen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Kopen op afstand

Sinds 1 februari 2001 is de wet 'kopen op afstand' van kracht. Door deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien. Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode terugsturen, waarbij ze alleen de portokosten voor het terugsturen hoeven te betalen.

Let op: Wet kopen op afstand is een consumentenwet en is niet van toepassing voor zakelijke klanten.

De afkoelingsperiode geldt niet voor aankopen die op bestelling zijn gemaakt.