Welkom bij de Kloosterwinkel van Abdij Koningshoeven

Om verder te gaan moet u 18 jaar of ouder zijn.

Trappisten Robusta koffiebonen
250g

7,50

  • Gratis verzending bij bestellingen boven de 75,- euro
  • Binnen 5 werkdagen bezorgd
  • De monniken van Abdij Koningshoeven staan aan de wieg van elk product dat in de abdij wordt vervaardigd.

Productomschrijving

Verrijk uw koffiebeleving met onze exclusieve Trappisten Koffie, een waar meesterwerk uit de kloostertraditie, nu beschikbaar in onze kloosterwinkel. Onze fullwash koffiebonen, gekweekt op de serene koffieplantage van de Abdij van Rawaseneng op Java, Indonesië.

Deze zorgvuldig geselecteerde fullwash koffiebonen ondergaan een grondig wasproces, waarbij de bonen met uiterste precisie worden behandeld om hun natuurlijke aroma's te behouden. Elke boon wordt liefdevol met de hand geplukt en zorgvuldig verwerkt, wat resulteert in een koffie van ongeëvenaarde kwaliteit.

Bij het zetten van uw kopje Trappisten Koffie zult u worden betoverd door de rijke, krachtige smaak en het verfijnde aroma. Elke slok biedt een diepgaande ervaring, waarin de complexe tonen van chocolade, noot en kruiden harmonieus samenkomen. Deze koffie is niet alleen een drank, maar een reis door de zintuigen, een eerbetoon aan de tijdloze traditie van trappistenkloosters.

Geniet van de pure essentie van kloosterkoffie met onze Trappisten Koffie - fullwash koffiebonen. Verpakt in zakken van 250 gr., klaar om thuis van een rustig moment te genieten of om als geschenk aan een ware koffieliefhebber te geven. Ontdek de diepte van de smaak van trappistenkoffie en laat de rijke geschiedenis van het klooster met elke slok tot leven komen.

Soortgelijke producten