Koken met La Trappe Trappist

Kookboek. Het Beste van twee werelden. Koken met La Trappe Trappist. Paul Pollux, maitre de cuisine van sterrenrestaurant Aubergine in het Noord-Limburgse Steyl, heeft voor Bierbrouwerij de Koningshoeven een keur aan exquise recepten samengesteld met La Trappe Trappist speciaalbieren. In dit boek staan ze op laagdrempelige wijze beschreven.
€24,95 incl. BTW

Het Beste van twee werelden.
Koken met La Trappe Trappist.

Paul Pollux, maitre de cuisine van sterrenrestaurant Aubergine in het Noord-Limburgse Steyl, heeft voor Bierbrouwerij de Koningshoeven een keur aan exquise recepten samengesteld met La Trappe Trappist speciaalbieren. In dit boek staan ze op laagdrempelige wijze beschreven.

Sinds de wederopstanding van speciaalbieren is koken met bier weer trendy. Bier wordt vandaag de dag gbruikt als marinade. Als basis voor sauzen of als smaakmaker bij de bereiding van stoofschotels, soep, mossel;en, vis, paling, zeevruchten, wild en gevogelte, sorbets, soufles, roomijs en nog veel meer.